Welkom op mijn blog Tropicalfithealthy

Na lang fantaseren en nadenken, plannen en ideeën te hebben opgedaan, heb ik eindelijk de stap genomen en zo is mijn site tropicalfithealthy ontstaan. Dit wordt mijn plekje om mijn indrukwekkende avonturen en herrineringen te delen. Een plekje waar ik mijn gedachtes kan laten gaan, mijn hoofd vol hersensspinsels kan legen. Waar ik al mijn mooie momenten en verhalen kan opslaan. De perfecte manier waarmee de mensen in mijn leven ‘ ver van hen vandaan’ mij kunnen volgen en kunnen lezen hoe het in deze andere wereld met me vergaat. Maar ook een plekje waar ik hoop andere te kunnen inspireren met èèn van de onderwerpen waar ik graag over schrijf. Het verre Indonesië, het land waar ik in en op verliefd ben geworden! Het pardijselijke eiland lombok, wat ik nu mijn thuis mag noemen.

‘Hoe, door het volgen van mijn hart er voor heeft gezorgd dat ik op een bestemming terecht ben gekomen waar ik voor mijn gevoel hoort te zijn.’


Een totaal ander cultuur, een totaal ander ‘nieuw en soms een beetje gek’ leven.
Op deze site wil ik mijn persoonlijke verhalen, mooie en minder leuke herrineringen met jullie delen, tips geven, maar ook wil ik gaan schrijven over mijn andere passies. Onder andere mijn streven naar een gezonder en fit leven, voeding en recepten en waarschijnlijk nog zoveel meer.

‘Mijn naam is Sanne ik ben een echte Hollandse meid,  ik heb mijn vertrouwde leventje ingeruild voor een heel avontuurlijk paradijs. Mijn eerste ontmoeting met het verre Indonesië heeft niet alleen mijn hele leven verandert maar ook mijzelf als persoon.’ 

Van een onzeker meisje die nooit precies wist wat ze wilde, ben ik gegroeid naar een jonge zelfverzekerde sterke vrouw. Mijn leven in Nederland was eigenlijk al perfect en sinds mijn eerste reizen naar Indonesië ben ik daar pas echt bewust van geworden.
Ondanks dat ik alles had voelde ik me nooit optimaal gelukkig en ik wist zelf ook niet waar dat precies aan lag! Ik was zoekende maar ik wist alleen niet naar wat? Door het volgen van mijn hart heb ik eindelijk mijn plekje gevonden. Een simpel, gelukkig en dankbaar bestaan!
Ik neem jullie mee op avontuur, een kijkje in het leven van een vrouw die woont op een eiland ver van Nederland vandaan. Alles is hier zo anders en toch voelt het voor mij heel erg fijn en vetrouwd.
Veel plezier met het lezen van mijn avonturen en verhalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *