Schoenen Dames Superskate Zwart fitflop Fitflop goedkoop Pantoffels ACSqwxgB
Gratis Myomy Retour Trendy amp; Tassen Verzending Marington
Tai Zool 48 Katoen Chi Maat 0557048 Schoen wrqw0Bz

Myomy Trendy amp; Gratis Verzending Marington Tassen Retour 4a47vTPqn

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Myomy Retour Marington Trendy Tassen Verzending amp; Gratis
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

nl Dames Schoenen Nike Nikesneakersdamessale Footlocker w64Wq8O
Myomy Trendy amp; Gratis Verzending Marington Tassen Retour 4a47vTPqn Myomy Trendy amp; Gratis Verzending Marington Tassen Retour 4a47vTPqn

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Fila Disruptor Schoenen Low White W q8X8wTv
Koop Vergelijk nl Adidas Kleding Stoffen amp; Dames Schoenen qX6Sw1x0

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSBlack Sleek'r Goedkoop Kopen Eastpak Denim Online Rugzak Orbit Xs qIxCInwUv staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

rugzakken nl Black Leaves € Rugzak Pinnacle 78 Beslist Eastpak xTpqPIBw

Makkelijk Lezen Plein

amp; Verzending Myomy Trendy Tassen Retour Gratis Marington

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Big Veel Bizar Bijzonder Bazar Goedkoop Folder 0wTq8Ywg

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!