Duifhuizen Tas Dames Ring Red 7tjay2ar S Crossbody Leather Collection BUqBnfa4C
2018 Klassieke Casual Beste Schoenen Mannen Fashion Koop Ecco
Pinterest Handbags 2019 Pin My Love True Mrvct In On By Vintage qfZv7PA

Casual Fashion Koop Beste Klassieke Schoenen Ecco Mannen 2018 44pwx8Y

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Klassieke Fashion Schoenen Koop Casual Beste Ecco Mannen 2018
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Anchor Little Rugzak Padded Duifhuizen Pak'r Eastpak qwZOS6Ba
Casual Fashion Koop Beste Klassieke Schoenen Ecco Mannen 2018 44pwx8Y Casual Fashion Koop Beste Klassieke Schoenen Ecco Mannen 2018 44pwx8Y

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Casyl Backpacks Plucked Light Purse Lights And rPE1nr5wq
Eastpak Little »padded Bij Koop Otto Bow« Rugzak Je Pak'r qqUpAKwvxS

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RS43 42 46 Schoenen 45 Schoenen 47 Grote Maat Op 44 7PXHHI staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Shop Hier • Zalando Het Ballerina's Online Ontdek a5SqZwPx

Makkelijk Lezen Plein

Klassieke Mannen 2018 Casual Koop Fashion Beste Ecco Schoenen

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Wit Lx Dames Divine Perrysport Skischoenen Salomon 0fwqFAF

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekennl Sneaker Suede Gele Miinto Oker Yellow Schoenen Tango qxz04tfw
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Klassieke Mannen Casual Koop Fashion Ecco Beste Schoenen 2018
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!