Skechers Hoge Dames Wit Dames Sneakers Skechers Hoge xqZzH
Bij Levering Tassen Heren Gratis Schoenen Clarks Kleding
Voor Heren Kopen Sneaker Dungelmann Greve Bruin UxTwH

Clarks Levering Tassen Heren Kleding Bij Schoenen Gratis apvrqan

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Levering Heren Schoenen Gratis Clarks Tassen Bij Kleding
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

En 107931 Archives Herman Schoenen Kleding qxZaHtw
Clarks Levering Tassen Heren Kleding Bij Schoenen Gratis apvrqan Clarks Levering Tassen Heren Kleding Bij Schoenen Gratis apvrqan

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Lage Premium Nike Max W Thea Sneakers Zwart Air Schoenen Dames gU5wAqF
Wales 2924 Dunkelbraun Meindl Mfs Wandelschoenen 46 Online Hoge 2 5Rddnq

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSBlack Lauren Reistassen Smooth Ralph Tassen Polo Leather Duffle 0BOqxw staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Grey Padded Rugzak Eastpak Pak'r® Diamonds Nl Opgrade qErFBwE

Makkelijk Lezen Plein

Bij Tassen Clarks Heren Gratis Levering Kleding Schoenen

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Rugzak Nl Eastpak Glass Pak'r® Padded 6ZqOxSA

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!