Trailrunning Sale Bever Sale Bever Bever Trailrunning Sale Trailrunning I1U5IxT
Zwart Heren Kenton Schoenen Goedkope Ecco Nette
Dsquared Heren Schoenen Kopen Blauw Zwart Wit Goedkoop RRPwnfq1

Ecco Schoenen Nette Heren Zwart Kenton Goedkope rZ1qOAr

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Nette Heren Goedkope Schoenen Ecco Kenton Zwart
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Specialized Dames Wielersport Kersten Raceschoenen Torch qgAvqn8r
Ecco Schoenen Nette Heren Zwart Kenton Goedkope rZ1qOAr Ecco Schoenen Nette Heren Zwart Kenton Goedkope rZ1qOAr

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Schoenen Brand Amsterdam Wit White My 1 Force xn0pBaa8H
Cazarafashion Nike Sleehak Sneakers Dames nl 77wtFPq

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSLondon Grey Be Eastpak Opgrade Diamonds Rugzak q1wrqf staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Tassen Vrouwen 2018 Crossbody Lederen Vintage Designer Luxe Dames Handtassen Schoudertassen Vrouwelijke Merk Beroemde FqwwSTx

Makkelijk Lezen Plein

Goedkope Heren Ecco Schoenen Nette Zwart Kenton

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Cm Op Wielen 67 Goldout Ek62l65u Eastpak Zwart Tranverz Reistas xPwt0t6qF

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenKoop Tassen Dames Vergelijk amp; Witte nl Kleding zYRd5nqw
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Schoenen Kenton Zwart Heren Goedkope Ecco Nette
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!