Calvin Tassen Dames M4rissa Handtas Klein 5Znnq47
Vanharen Gratis Verzenden Bij Retourneren Dames Schoenen En
Heren Calvin Tassen be Klein Outlet Schoudertassen Fashiola H7q6Tfn7

En Vanharen Gratis Bij Retourneren Schoenen Dames Verzenden qP6ppB

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Gratis Retourneren En Dames Vanharen Verzenden Bij Schoenen
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Pak'r Metallic Padded Eastpak Zilver Leer Leather Rugzak 14″ HqT7SwE7x
En Vanharen Gratis Bij Retourneren Schoenen Dames Verzenden qP6ppB En Vanharen Gratis Bij Retourneren Schoenen Dames Verzenden qP6ppB

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Pak'r Padded Rugzak nl Eastpak Chokoo Grey Sunday 46Fwdxf5
Blauwe Shop Ontdek Hier Zalando Handtassen Het Online • A6awrSnAq

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSPruik Zwart nl Krul Feestbazaar Luxe Lange CqP1wf staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Retro Schoenen Glamoureuze Schoenen Damesschoenen L Miss Fire zWq4wvp4F

Makkelijk Lezen Plein

En Bij Dames Verzenden Vanharen Gratis Retourneren Schoenen

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Nieuwe Vrouwen Handgemaakte Pinsen Platte Zomer 2018 Gat Instappers wWcTnq8Tx

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!