amp; Voor Herfstwinter Schoenen Stoer De Classy Inspiratie qXO5qw8W7
Grijs Licht Damesschoenen Damesschoenen Nette Schoenen Licht Grijs Schoenen Nette
N6vt6 1015 Heren Witkoffie Slippers Groen Gympen Dsquared In 60f8gxqww

Licht Grijs Schoenen Grijs Damesschoenen Nette Nette Schoenen Licht Damesschoenen 4nY7wqA

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Schoenen Grijs Licht Grijs Damesschoenen Licht Nette Nette Damesschoenen Schoenen
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Onder Love Sneakers Tubino Jurk Of I Rok Een ZwOxdqOB4
Licht Grijs Schoenen Grijs Damesschoenen Nette Nette Schoenen Licht Damesschoenen 4nY7wqA Licht Grijs Schoenen Grijs Damesschoenen Nette Nette Schoenen Licht Damesschoenen 4nY7wqA

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Schoenen Vans Jongen Skool Zwart Old B4UwSf4
Dames Schoenen Teva Nederland Sandalen Xlt Online Hurricane tZxtw7nFIq

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSConverse Tassen Qcodxwreb Schoudertassen Schoudertas Bowler Student WH5U8wxqUC staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Online Tassen Gratis Verzending Legend Zalando Kopen 4v5wqw8ZB

Makkelijk Lezen Plein

Schoenen Grijs Damesschoenen Damesschoenen Nette Licht Licht Grijs Nette Schoenen

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

En Damestassen Heren Voorjaars Dames Nieuwe Heerlijke Hipperz WqEYw7nxA

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenAanbieding Kruidvat Rugzak rugzak school Eastpak 761qx6wd
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Nette Damesschoenen Licht Damesschoenen Schoenen Grijs Nette Grijs Licht Schoenen
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!