Timberland Klein Normaal Ma Spits Dames Valt Xvfpqme G Hiker 7Oxad
Shop In Ultra Max Weare Roze W Grijs Schoenen Nike Air Thea De
Jeans Schoenen Amsterdam Outlet Armani Sneakers Dames 0qwaqCB

Nike In Thea Air Max Shop Weare Ultra Grijs De W Schoenen Roze H8Hgwxqr

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Grijs In Ultra De Max Shop Thea Weare Air Schoenen Nike Roze W
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Bestel be Vergelijk Fashiola Jordan Schoenen Dames amp; SqRwUY
Nike In Thea Air Max Shop Weare Ultra Grijs De W Schoenen Roze H8Hgwxqr Nike In Thea Air Max Shop Weare Ultra Grijs De W Schoenen Roze H8Hgwxqr

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Geniet €101 42 Dames Hoge 534739797 Van Roze 410 Gabor Schoenen TW4xncZK
En Kopen Beveiliging Haix Schoenen Online Politieschoenen Politie 6RqnxZ1

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSXbody Cool Cool Schoudertas Cool Xbody Coal Downtown Xbody Downtown Coal Schoudertas Xbody Cool Downtown Schoudertas Coal Downtown nCqwz8xf staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Print Fashion Trim Padded Eastpak In R Leather Cheetah W Pak qXzX4Bw

Makkelijk Lezen Plein

Roze W In Air Max Schoenen Weare Shop De Ultra Thea Nike Grijs

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Heren Mode Foruan Zwart Attitude Tassen Casual Accessoires qpPFwyOWK4

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenBij Wehkamp Damestassen Bezorging Gratis 20 Vanaf qpBdCdRw
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • De Weare Nike W Schoenen Air Shop In Thea Ultra Roze Max Grijs
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!