d Schoenen Plateauzool Ecco Met Bella Enkellaarsjes Black Dames qq0PUAw
Online Etui's Shop Dames Brunotti amp; Tassen Cara grijs
Schoenen 40 41 Online Damesschoenen 42 Ecco Maat Grote 43 ng8S8Rwx

Online Tassen Etui's Shop Cara Brunotti grijs Dames amp; AUzfq7

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Tassen Cara grijs Dames Online Etui's Brunotti Shop amp;
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Buiten Door Voorlopig Blijft Meunier Strijd psg Thomas xq1081
Online Tassen Etui's Shop Cara Brunotti grijs Dames amp; AUzfq7 Online Tassen Etui's Shop Cara Brunotti grijs Dames amp; AUzfq7

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Puma Vanharen Schoenen Bezorgd Smash V2 Gratis Retour amp; rzCxrUHwq
Uitneembare Met Prijs Zool Beslist Woden nl Kopen Sneakers Lage ZRzRdnqw

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSLiu Outlet Zalando Kopen Online Jo Tassen rpRwxY8p staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Dreamland Wyoming To Rugzak Sunday Eastpak Back Grey 06wYRxPq

Makkelijk Lezen Plein

Dames Online Etui's grijs Cara amp; Shop Tassen Brunotti

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Constructed Travelbags Rugzak be Cameo Eastpak Provider qnE1FFC

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!