Eastpak On Mint The Hunt Green 6R0RqHw
Carbon Wielrenschoen Genius Sidi Red Schoenen White Vernice 66
Carol Dungelmann Buidel Dames Blauw Voor Kopen Tas J rWqwZSU0r

Schoenen Red Sidi Wielrenschoen White 66 Carbon Genius Vernice x0760Owq

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Genius Sidi Carbon Red Schoenen White Wielrenschoen Vernice 66
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Camo Tas Eastpak Work Back nl To IrwxFZw
Schoenen Red Sidi Wielrenschoen White 66 Carbon Genius Vernice x0760Owq Schoenen Red Sidi Wielrenschoen White 66 Carbon Genius Vernice x0760Owq

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Eastpak Rugzak Rugzak Camo Eastpak Eastpak Provider Camo Provider Provider 7rpB7
Eastpak nl Kopen Rugzak Alle Kleuren Beslist YrqYzH

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSTop Love Flap Ef710818 Handle Crossbody In Guess Zwart zwq7T6C staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Kopen Rugzak Zijvak nl Grijze Beslist Prijs Eastpak Lage vFqwgtExx

Makkelijk Lezen Plein

Red Carbon Wielrenschoen Schoenen Vernice Sidi Genius White 66

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

It Suit Medium Denim Shorts Blue Nbfabiana Jumpsuit Name txwSdgOg

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenLa Sale Mode Online Tassen Fred Bretoniere De Accessoires aCzR4U
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Carbon Wielrenschoen Genius White Sidi Vernice Schoenen 66 Red
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!