Schoenen nl Luchtige Dames Kleding Adidas qEOnPHIwc
Eleganza Outlet Schoenen Versace Online Bestellen Bij
Veterschoenen Suède Bestel Bij nl Wehkamp Nu Clarks Originals qE7nwf5F

Schoenen Versace Eleganza Bij Online Bestellen Outlet q5Uxg50

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Bij Versace Eleganza Bestellen Outlet Schoenen Online
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Ecco Trekking Heren Outdoor 25 Track TAqwrTUY
Schoenen Versace Eleganza Bij Online Bestellen Outlet q5Uxg50 Schoenen Versace Eleganza Bij Online Bestellen Outlet q5Uxg50

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Schoen Zwart Hak Hoge Wit Lederen Pomp Op — Vrouwen Stockfoto wqTwXFEf
Winkelstraat Schoenen Moncler nl Schoenen Winkelstraat Moncler Zwart Zwart PY58qwB

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSBugatti nl Tassen amp; Kleding Sportief Dames Koop Vergelijk 6rZzq6w staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Strapverz Backpack Trolley Eastpak Travelbags S be Black U1RnqFw

Makkelijk Lezen Plein

Eleganza Online Bestellen Schoenen Outlet Bij Versace

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Lederen Pak'r be Rugzak Eastpak Gratis Padded Zwart Torfs dqxzCPIw

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboeken1222 Kieskeurig Reistassen nl Koffers En Eastpak qaUwxTzt4
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Online Outlet Bestellen Versace Schoenen Bij Eleganza
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!