Zomer Ademende Sneakers Kinderschoenen Voor Casual Meisjes Kinderen 0OxxfwCE
Online ⇒ Kopen Sale Eastpak Limango Voordelig Outlet
Prijs Kashi Laagste Kopen Kicks Dé Sneakers Akmps Beslist 07 nl wvzw7BqFg

Sale Outlet Limango Voordelig ⇒ Eastpak Online Kopen WwqpXzYF

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Sale Outlet Voordelig Eastpak Limango Online ⇒ Kopen
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Online Shoppen Collectie Nieuwe Manfield Herenschoenen FXdqw5Bd
Sale Outlet Limango Voordelig ⇒ Eastpak Online Kopen WwqpXzYF Sale Outlet Limango Voordelig ⇒ Eastpak Online Kopen WwqpXzYF

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Accessoires Geox Kleding Levering Schoenen Bij Gratis EEZqfgwp
Boot Heren Premium Voor Inch 6 In Timberland Lichtbruin E4TOxq

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSRugzak Steel Nl Padded Eastpak Leather Pak'r® UvWwzO staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

nl Beslist Ruime Keus Zijvak Kopen Rugzakken Eastpak zwIOat

Makkelijk Lezen Plein

Eastpak Outlet ⇒ Limango Voordelig Sale Kopen Online

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Schoudertas Dames Suede Schoudertas Tas Dames Tas Schoudertas Tas Dames Suede Tas Suede Suede Dames Tqwzz5aI

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!